Governo söker praktikanter med brinnande samhällsengagemang!

Nu söker vi studenter för praktik och uppsatsskrivande till höstterminen 2024

Är du student på universitet eller högskola med passion för samhällsutveckling? Välkommen att ansöka om praktik eller att skriva din uppsats hos oss! Till höstterminen 2024 söker vi praktikanter som vill uppleva konsultens vardag samt dig som vill skriva din uppsats med stöd av Governo!

Governo är ett brett managementkonsultföretag med spets utifrån vår kunskap om samhället och offentlig sektor. Till höstterminen 2024 söker vi studenter som vill uppleva konsultens vardag genom praktik eller motsvarande samt de studenter som med stöd av oss vill skriva sin uppsats eller examensarbete.

På Governo erbjuds du bland annat:

• En lärande miljö med engagerade kollegor
• En period som är skräddarsydd efter intresse och förmåga
• Löpande handledning av erfaren kollega utifrån ditt individuella lärande och behov
• Varierande arbetsuppgifter
• Flexibel arbetsmiljö med möjlighet till visst distansarbete varje vecka
• Möjlighet att skapa kontakter/nätverk
• Tillgång till färdbevis på SL och 1000 kr i friskvårdsbidrag
• Praktiktjänstgöring i huvudsak på heltid med möjlighet till fem dagars ledighet under terminen

Nyfiken på praktik? Läs mer och ansök här!

Nyfiken på att skriva uppsats med Governo? Läs mer och ansök här!

Om Governo

Vi arbetar bland annat med projekt inom styrning, strategi, utredning och analys med spetskompetens inom områden som digitalisering, artificiell intelligens, innovation, samt vård och omsorg.

Vi har en vision om ett attraktivt samhälle i takt med framtiden. Som managementkonsulter vill vi ge handlingskraft till en offentlig sektor i utveckling genom att ta fram skräddarsydda lösningar som effektiviserar, inspirerar och engagerar.

Om dig och dina erfarenheter

Vi ser gärna att du är i den senare hälften av dina studier. Praktiken eller uppsatsen ska genomföras inom ramen för din utbildning, vilket innebär att du behöver vara registrerad på en kurs vid din högskola eller ditt universitet. Just nu tycker vi att det är extra spännande med dig som är intresserad av datadriven analys och vill utvecklas i det området.

Läs gärna intervjuerna med denna terminens praktikanter här: Agnes, Hampuz och Erik.