Governo AB
  Repslagargatan 17b
  118 46 Stockholm

  info@governo.se
  08-409 07 330

  LinkedIn
  Facebook

  Hitta till oss

  OBS! Entréerna till Brunogallerian är öppna mellan klockan 7.45 och 16.00. Kommer du övrig tid måste du ringa den du ska möta för att få hjälp att låsa upp dörrar på distans.

  Har du inte besökt oss tidigare kan det vara bra med en vägbeskrivning. Vi sitter i Brunogallerian, nära Slussen i Stockholm. Adressen är Repslagargatan 17 B, 2 trappor. Man kan gå in i gallerian både från Götgatan och från Repslagargatan.

  ENTRÉ VIA GÖTGATAN Går du in i Brunogallerian från Götgatan håller du höger och följer korridoren som följer mot trapphuset. Öppna den grå trapphusdörren och gå upp till plan 2. Vårt kontor är det första rakt fram när du träder in på plan 2.

   

  ENTRÉ VIA REPSLAGARGATAN Går du in i Brunogallerian via Repslagargatan går du genom entrén och den passagen som följer (ca 10 meter) tills du har en brun port på vänster sida. Öppna den och ta trapporna till plan 2, alternativt ta hissen dit (hissen finns i samma trapphus en halv trappa upp på höger sida). Öppna sedan den ganska tunga ståldörren till plan 2 och följ den långa korridoren till slutet (ca 20 meter). Vi är sista kontor på det planet från detta håll.

   

  Ring på dörrklockan, välkommen!