Pauline Nobel

Pauline Nobel har bred erfarenhet från olika områden inom kommunal sektor, med spetskompetens inom e-förvaltning och demokrati.

Pauline har tidigare drivit projekt inom dokument- och ärendehanteringssystem och geografiska informationssystem där fokus har varit på organisationsövergripande samordning, implementering av system och nya arbetssätt. Hon har arbetat med frågor inom styrning, politisk process, organisation och processbaserad verksamhetsutveckling. Genom sitt arbete har hon erfarenhet av projektledning, utredning, analys och uppföljning. Ledord för Pauline i hennes uppdrag är kvalitetssäkring, effektiva processer och förankring.

Pauline kommer närmast från Danderyds kommun där hon har arbetat som verksamhetsutvecklare och projektledare vid kommunledningskontoret. I denna roll har hon främst drivit projekt och arbetat med frågor inom e-förvaltningsområdet. Pauline brinner för förbättringsarbete inom offentlig sektor och hennes erfarenheter har gett henne djup förståelse för betydelsen av förändringsledning vid genomdrivandet av komplexa e-förvaltningsprojekt. Hon har också en gedigen erfarenhet från samspelet mellan den politiska processen och tjänstemannaorganisationen.

Pauline har en lärarexamen i samhällskunskap och historia och har tidigare arbetat som lärare. Hon har även en fil kand. i internationell ekonomisk historia. Hon har vidare fördjupat sig inom freds- och konfliktkunskap på magisternivå, statsvetenskap och förvaltningsrätt. Under sina yrkesår har hon vidareutbildat sig genom kurser i projektledning, processbaserad verksamhetsutveckling och lagen om offentlig upphandling.

Mobil 070-779 18 08
SKICKA E-POST