Tre nya stjärnor i vår Governosky

Vi välkomnar terminens praktikantstjärnor!

Varje termin tar vi på Governo emot ett par prak­ti­kan­ter. Vi har denna termin glädjen att väl­kom­na hela tre stycken lysande prak­ti­kant­s­tjär­nor! Först ut att pre­sen­te­ra sig är Elin Fält!

Välkommen Elin! Vem är du och vad gör du när du inte är hos oss och praktiserar?
– Tack så mycket! Känns väldigt roligt att äntligen få börja arbeta med er. Jag är 22 år och bor i Uppsala där jag nu studerar sista terminen på Politices Kandidatprogram. På min fritid gillar jag att umgås med familj och vänner, men också att träna och laga mat.

”Jag fastnade för att Governo som företag har god kunskap om utmaningar och lösningar för den offentliga sektorn, något som jag tycker är intressant.”

ELIN FÄLT

Varför sökte du praktikplats hos oss?
– Jag sökte en praktikplats på Governo av flera anledningar. Jag fastnade för att Governo som företag har god kunskap om utmaningar och lösningar för den offentliga sektorn, något som jag tycker är intressant. Dessutom lockades jag av möjligheten att få testa på arbetet som konsult, något jag under en längre tid intresserat mig för och gärna skulle vilja arbeta som i framtiden.

Elin Fält, praktikant på Governo under vårterminen 2021.

Vad har du för förväntningar på din praktikperiod? Vilka erfarenheter hoppas du kunna ta med dig?
– Jag ser fram emot att delta i Governos olika projekt för att få testa på arbetet som konsult och utveckla mina tidigare kunskaper inom den offentliga sektorn. Jag tror dessutom att möjligheten att få använda mina teoretiska kunskaper mer praktiskt, genom att delta i olika projekt, och på så vis utveckla min kompetens är något som kommer hjälpa mig i mitt framtida arbetsliv. Sen kommer det självklart bli roligt att lära känna alla nya kollegor!

Du är ju inte ensam praktikant utan även John Martinsson och Vera Kjessler är praktikanter hos oss den här terminen. Hur kommer ert samarbete att se ut?
– Det känns så roligt att få samarbeta med Vera och John under min praktik! Vi kommer att arbeta inom olika projekt men tillsammans kommer vi genomföra en omvärldsbevakning. Det känns väldigt roligt att ha några att få dela hela praktikupplevelsen med och bolla idéer.

Lite längre ner på denna sida kan du läsa mer om praktik på Governo!

Här kan du läsa in­ter­vjun med vårens andra prak­ti­kan­ter – John Martins­son och Vera Kjessler.

Här kan du läsa intervjun med förra terminens tre praktikanter!