Vi presenterar vår tredje stjärnpraktikant!

Välkommen Jennifher Adén!

Vi på Governo har äran att varje termin ta emot ett par stjärnor till praktikanter som vi passar på att presentera här på vår webb! Nu har turen kommit till att säga välkommen till Jennifher Adén!

Välkommen till Governo! Vem är du och vad gör du när du inte är hos oss och praktiserar?

– Tusen tack! Jag heter Jennifher är 29 år och jag läser min sista termin på masterprogrammet i statsvetenskap vid Stockholms universitet. Min fritid spenderas mycket i stallet med mina hästar, i köket eller i TV-soffan framför en spännande dokumentär.

Jennifher Adén, praktikant på Governo våren 2023.

Varför sökte du praktikplats hos oss?

– Jag har varit väldigt nyfiken på arbetet som managementkonsult och särskilt hur man i denna roll kan arbeta med att utveckla och förbättra olika delar av den offentliga sektorn. Direkt när jag såg praktikannonsen visste jag att jag ville söka då jag fick känslan av att Governo är engagerat och handlingskraftigt företag med bred kompetens.

Vad har du för förväntningar på din praktikperiod? Vilka erfarenheter hoppas du kunna ta med dig?

– Jag hoppas på att få en inblick i olika spännande projekt och hur Governo tar sig an olika kunders utmaningar och önskningar. Jag hoppas även kunna bidra med mina förmågor och få applicera mina teoretiska kunskaper från studietiden i en praktisk kontext.

Du är ju inte ensam praktikant, utan även Evelina Höglund och Moa Callenmark är praktikanter hos oss den här terminen. Hur kommer ert samarbete att se ut?

– Jag tror vi kommer att ha stor nytta av varandras färdigheter. Vi alla har liknande bakgrunder i statsvetenskap men har haft lite olika inriktningar på våra utbildningar. Jag ser mycket fram emot att arbeta med vårt gemensamma projekt i slutet av terminen där vi kommer att få tillämpa våra nya kunskaper.

Här hittar du kontaktuppgifter till Jennifher.

Just nu söker vi praktikanter inför hösten 2023. Är du eller någon i ditt nätverk intresserad – läs då mer här!

Här kan du läsa intervjuerna med våra två andra praktikantstjärnor denna termin, Evelina Höglund och Moa Callenmark.