Informationssäkerhet under lupp i avsnitt #21 av vår podcast

Nytt avsnitt av Samhällspassion ute nu!

I detta avsnitt av Samhällspassion samtalar Governos konsulter Jonas Asker och Olof Junesjö med Marianne Rilde Björkman, informationssäkerhetsspecialist och tidigare medarbetare på Myndigheten för samhällsskydd och beredskap. I avsnittet gräver vi bland annat i hur man får snurr på informationssäkerhetsarbetet i en organisation, vilka nya hot och möjligheter artificiell intelligens kan innebära och vilken roll man har som ledare i arbetet.

Det är sex år sen vi startade vår podcast Samhällspassion och detta avsnitt är nummer 21 i ordningen – tänk av tiden går och vad vi hunnit med! Här i vår podcast tar vi på Governo upp aktuella frågor och utmaningar som offentlig sektor står inför och genom podden får även våra medarbetare och kunder tillsammans en möjlighet att dela sin kunskap och kanalisera sin passion för samhällsfrågor – vår allas samhällspassion helt enkelt!

I detta avsnitt kan ni lyssna till Marianne Rilde Björkman, informationssäkerhetsspecialist och tidigare medarbetare på Myndigheten för samhällsskydd och beredskap. Hon samtalar med våra konsulter Jonas Asker och Olof Junesjö kring informationssäkerhet och utmaningarna i detta område som vi står inför just nu.

Lyssna på avsnitt #21 av Samhällspassion här!

Är du intresserad av att veta mer hur vi kan stötta din organisation i frågor kring informationssäkerhet? Kontakta gärna Jonas Asker eller Olof Junesjö.