Ska er organisation besöka Almedalen?

Träffa Governo i Almedalen!

GOVERNO I ALMEDALEN

Governo har under många år besökt Al­me­da­len och haft både egna se­mi­na­ri­er och events till­sam­mans med andra aktörer. Det är alltid lä­ro­rikt och spän­nan­de att få höra vad som händer i den svenska offentliga sektorn. Våra kon­sul­ter är huvudsakligen på plats för att mötas och lyssna men finns också till­gäng­li­ga för samtal, mo­de­ra­tor­skap eller pa­nel­dis­kus­sio­ner under några av veckans dagar i det fall ett sista minuten-behov visar sig.

I år kommer några av våra kon­sul­ter besöka ´Visby och Al­me­da­len för att lyssna in vad som händer i offentlig sektor men vi ser även fram emot att dis­ku­te­ra och möta kunder, vänner och nya be­kant­ska­per på plats.

Det är Governos konsulter Olof Junesjö, Malin Lindström och Rebecca Hagberg som kommer vara på plats på Almedalsveckan under måndag och onsdag 4-6 juli.

Almedalen.

– Vi är nyfikna på vilka seminarier man ska välja att gå på i det stora utbudet, kanske våra läsare har tips? säger Governos partner Olof Junesjö och tillägger:
– Vi träffas gärna för att diskutera framtidens välfärd med just er organisation. Vi finns också tillgängliga för moderatorskap och paneldiskussioner, det är bara att ta kontakt!

HÄR KAN DU LÄSA MER OM ALMEDALSVECKAN OCH SE HELA PROGRAMMET!

Ska er organisation till Almedalen och söker samarbeten på plats eller vill mötas för diskussion över en fika? Tveka inte att ta kontakt med Olof Junesjö, Malin Lindström eller Rebecca Hagberg.