Välkommen på Governos nästa webbinarum!

Webbinarium på tema innovation och förändringskraft

Onsdag den 8 december bjuder vi in på Governos nästa webbinarium – en digital kunskapslunch på temat innovation och förändringskraft! Missa inte en spännande diskussion tillsammans med våra tre inbjudna gäster!

Vad innebär innovation för offentlig sektor – egentligen? Hur ska visioner omsättas i praktiken? Har pandemin skapat kraft för förändring och ökat förmågan till samverkan – eller är det tvärtom?

NÄR & VAR
Onsdag den 8 december klockan 12.00-12.55
Plats: Via Zoom. Eventet på Linkedin uppdateras med länken någon dag före webbinariet äger rum. Vill du får länken mejlad till dig? Anmäl dig då via kunskap@governo.se
Välkommen!

I detta webbinarium sätter vi fingret på vad innovation betyder för offentlig sektor just nu. Vilket är det första steget som man behöver ta för att kunna jobba mer med innovation och vilka är spaningarna inför framtiden?

Våra tre talare kommer att ge inspel och olika perspektiv på innovationsarbete i offentlig sektor. Du som lyssnar välkomnas in till samtalet.

ANNA FOGELBERG ERIKSSON, universitetslektor Linköpings universitet, Institutionen för beteendevetenskap och lärande. Forskar kring innovation i offentlig sektor och har bl.a. studerat organisatoriska förutsättningar för innovation.

KARIN EKDAHL WÄSTBERG, innovationsdirektör Stockholms stad. Arbetar med innovationsfrågor på strategisk nivå.

MALIN JONSSON, kvalitets- och metodsamordnare på Individ- och arbetsmarknadsförvaltningen i Sundsvalls kommun. Arbetar verksamhetsnära med innovation.

Samtalet leds av Maria Adenfelt, konsult på Governo.

Webbinariet finns som event på Linkedin här.
Eventet på Linkedin uppdateras med zoom-länk i god tid innan webbinariet äger rum. Vill du hellre få länken mejlad till dig? Anmäl dig då via kunskap@governo.se
Varmt välkommen att lyssna och diskutera!

PS. Webbinariet kommer även att spelas in och möjlighet att ta del av det inspelade materialet kommer finnas på förfrågan till: kunskap@governo.se