Ny stjärnkollega har landat på Governo

Vi välkomnar ny kollega med spets inom datadrivet

Vi på Governo är stolta över att få välkomna vår nya kollega Rebecka Domeij till oss! Hon har en bakgrund från såväl privat som offentlig sektor och brinner för att göra samhällsutvecklingen mer datadriven.

Välkommen Rebecka! Vilken är din roll på Governo?

Jag är managementkonsult och stöttar våra kunder mestadels inom digitalisering och verksamhetsutveckling.

Vad går du igång på – vilken är din samhällspassion? Berätta!

Att utforska och utveckla är mina drivkrafter – och jag trivs därför i tvärfunktionella uppdrag, där strategi, teknik, och verksamhet möts. Med erfarenhet från både offentliga och privata aktörer, kan jag bidra med hur man kan skapa mätbara resultat och effekter. Mitt mål och det jag brinner för är att göra samhällsutveckling mer datadriven. 

Till sist, vad var det som gjorde att du föll för Governo?

Den otroligt fina stämningen, och att jag varje dag lär mig något nytt och får bidra till ett bättre samhälle.

Här kan du läsa mer om Rebecka!