Governo växer ännu mer!

Vi välkomnar ny kollega med passion för hållbarhet

Vi på Governo fortsätter att växa och utöka vår kompetens! Vi är glada och stolta över att få välkomna Matilda Jonung som vår nya kollega. Matilda har en bakgrund både som konsult och inom offentlig förvaltning och hon brinner särskilt för hållbar samhällsutveckling.

Hej Matilda och välkommen till oss! Vilken är din roll på Governo?

Jag kommer in på Governo med en bakgrund både från konsultvärlden och från de senaste åren i offentlig förvaltning. En kombination och förståelse jag tror är viktig när vi stödjer våra kunder med deras utmaningar. Hållbar samhällsutveckling och dess möjligheter har genomsyrat mitt arbetsliv och något jag hoppas fortsätta arbeta med i min roll på Governo.

Vad går du igång på – vilken är din samhällspassion? Berätta!

Vi står inför en samhällsomvandling. Det handlar om att transformera och utveckla samhället och dess organisationer på ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbart sätt. Att vara en del i denna omvandling och de möjligheter som uppstår i detta arbete driver mig, personligen men också i mitt arbete. Jag har en stark tro på att det är i dialog mellan politik, region, kommun och medborgare vi får till en nödvändig samhällsutveckling.

Till sist, vad var det som gjorde att du föll för Governo?

– Den kombinationen av erfarenheter från att ge stöd till statsförvaltningen som återfinns här. Och Governos drivkraft för förändring!

Här kan du läsa mer om Matilda!