Nu blir vi fler!

Vi välkomnar Jeanette!

Vi på Governo är stolta att kunna berätta att vi stärker upp kompetensen för våra erbjudanden i och med rekryteringen av Jeanette Ruzicka-Nilsson! Hon har redan hunnit arbeta hos oss några veckor – men nu får vi chans att höra lite mer om Jeanettes bakgrund och samhällspassion!

Hej Jeanette och välkommen till oss! Vilken är din roll på Governo?
– Min roll på Governo är att som senior konsult bidra med mitt nätverk och min kompetens och erfarenhet avseende strategisk organisationsförändring, utveckling samt ledning och styrning inom offentlig sektor – och då framför allt avseende myndigheter.

Vad går du igång på – vilken är din samhällspassion?
– Jag drivs framför allt av att stötta organisationer inom offentlig sektor i utmanande utvecklingsuppdrag – där det handlar om att tillsammans med kunden upptäcka och utveckla kundens förmågor kopplat till utveckling och förändring i omvärlden.

Till sist, vad var det som gjorde att du föll för Governo?
– Jag har följt Governos utveckling sedan starten 2009 och imponerats av hur bolaget etablerats på marknaden som en given spelare inom offentlig sektor. Då jag haft andra roller både som konsult och i linjen under den här perioden har tidpunkten först nu blivit rätt för mig att gå in i Governo. Känns fantastiskt kul att äntligen få vara en del av bolaget.

Jeanette Ruzicka-Nilsson, konsult på Governo.

Läs mer om Jeanette här!