Governo växer!

Varmt välkommen Ola!

Vi på Governo har utökats med fler härliga kollegor både under våren och hösten detta år. En av dessa fina medarbetare som vi fått äran att ta emot är Ola Gustavsson.

Hej Ola och välkommen till oss! Vilken är din roll på Governo?

– Hej och tack! Jag är konsult och jobbar med verksamhetsutveckling och förbättringsarbete i uppdrag hos myndigheter, regioner och kommuner.

Vad går du igång på – vilken är din samhällspassion? Berätta!

– Samhällsnytta och relationer är min grej. Jag har alltid haft ett stort samhällsintresse och drivs av en nyfikenhet att lära mig mer om hur människor och organisationer fungerar och vad som driver dem. Min förhoppning är att mitt arbete bidrar till att den offentliga sektorn fungerar bättre och kan skapa mer värde för sina målgrupper.

Till sist, vad var det som gjorde att du föll för Governo?

– Jag trivs med arbetssätt som bygger på samarbete och kollegialitet och fastnade direkt för den familjära företagskulturen. Hos Governo finns många kloka och engagerade kollegor som är generösa med att dela med sig av sin kunskap.

Här kan du läsa mer Ola och hans samhällspassion!