Med passion för digitalisering och samverkan

Varmt välkommen Johan!

Vi på Governo växer! Nu har vi glädjen att välkomna Johan Werkström till oss. Johan har tidigare praktiserat på Governo och är nu tillbaka i rollen som managementkonsult.

Hej Johan och välkommen till oss!

– Hej, och stort tack för ett varmt välkomnande!

Vad går du igång på – vilken är din samhällspassion? Berätta!

– Jag brinner för att vara en del av arbetet för att bemöta de komplexa utmaningar som offentlig sektor står inför idag. Jag har inom ramen för min utbildning samt tidigare erfarenheter som konsult dykt ned i frågor kopplat till digitaliseringsarbete och samverkan över organisationsgränser – två områden där jag har ett stort intresse.

Berätta gärna något roligt om dig själv!

– När jag inte arbetar eller studerar spenderar jag stora mängder tid i köket eller på padelbanan! Den sistnämnda aktiviteten är ett väldigt bra sätt att komma ned på jorden genom att i 90 minuter bli totalt överkörd av mer än dubbelt så gamla motståndare med trasiga knän.

Till sist, vad var det som gjorde att du föll för Governo?

– Sedan jag gjorde praktik på Governo för två år sedan har mitt mål varit att en dag komma tillbaka i rollen som konsult. Jag fastnade direkt för företagets interna kultur liksom den kompetens som mina kollegor besitter. Att återigen utvecklas tillsammans med dem ser jag oförskämt mycket fram emot!

Läs mer om Johan Werkström här!