Välkommen Wilhelm!

Välkommen Wilhelm!

Vi på Governo har blivit (ännu) fler! Vi har förmånen att få välkomna Wilhelm Hultin som vår nya kollega. Wilhelm har en spännande bakgrund som både statsvetare och journalist. Han kommer närmast från Riksrevisionen där hans arbete fokuserade mycket kring kvantitativ analys.

Hej Wilhelm och välkommen till oss! Vilken är din roll på Governo? 

– Hej! Stort tack! Jag kommer att jobba som managementkonsult på Governo.  

Vad går du igång på – vilken är din samhällspassion? Berätta!

– Jag vill jobba med något meningsfullt och bidra till något positivt i samhället. Det har jag tidigare fått utlopp för i rollen som journalist. Här på Governo hoppas jag kunna gå mer på djupet och genom mer utredande arbete hitta lösningar på problem, stora som små.  

”Här på Governo hoppas jag kunna gå mer på djupet och genom mer utredande arbete hitta lösningar på problem, stora som små.”

Wilhelm Hultin, konsult på Governo.

Till sist, vad var det som gjorde att du föll för Governo? 

– Jag sökte mig till Governo för att jobba med utredning och analys. Governo kändes som en arbetsplats där jag kunde utmanas med komplicerade frågeställningar och fortsätta kompetensutvecklas. Det är viktig för mig att fortsätta bygga på mina kunskaper och erfarenheter och här erbjuds jag en miljö där jag får möjlighet att växa och utvecklas.  

Här kan du läsa mer om Wilhelm Hultin!