Välkommen, Moa Carlsson!

Vi välkomnar terminens stjärnor

Varje termin tar vi på Governo emot ett par praktikanter. Vi har denna termin glädjen att välkomna hela tre stycken lysande praktikantstjärnor! Först ut att presentera sig är Moa Carlsson!

Välkommen till Governo! Vem är du och vad gör du när du inte är hos oss och praktiserar?
– Tack! Jag är väldigt glad över att vara här! Jag gör praktik på Governo som sista delen av politices kandidatprogrammet i Uppsala. När jag inte är här sitter jag på pendeln, lyssnar på musik och umgås med vänner!

Varför sökte du praktikplats hos oss?
– Jag fick direkt upp ögonen för Governo när jag började mitt praktikplatsletande! Att jobba med utvecklingsarbete i offentlig sektor, i projekt och tillsammans med andra föll jag direkt för. Att det sedan vård och omsorg ofta ingår i projekten gav ett ännu större plus!

Vad har du för förväntningar på din praktikperiod? Vilka erfarenheter hoppas du kunna ta med dig?
– Mina förväntningar är väl kanske främst att få vara med i projekt och vara delaktig, vilket jag blev invigd i redan första dagarna – kul! Jag hoppas också kunna få lära mig massor som jag inte visste att jag inte visste, att bredda mina kunskaper praktiskt och kunna se tillbaka på praktikterminen som oerhört lärorik på alla möjliga sätt.

Du är ju inte ensam praktikant, utan du kommer ha två praktikantkollegor. Hur kommer ert samarbete att se ut?
– Det är väldigt skönt och trevligt att ha praktikantkollegor. Vi kommer, förutom att stötta varandra, göra ett gemensamt praktikantprojekt, omvärldsbevaka tillsammans och även vara med i rekryteringen av nästa termins praktikanter.

Lite längre ner på denna sida kan du läsa mer om praktik på Governo!

Här kan du läsa intervjun med förra terminens praktikanter!

Vi söker redan nu efter nästa termins praktikanter – läs vidare om den profil vi söker här!