Vi blir fler på Governo!

Välkommen Lisa Ståhl!

Vi är stolta och glada över att få välkomna Lisa Ståhl till oss på Governo! Lisa kommer närmast från ett annat stort managementkonsultbolag där hon jobbat som seniorkonsult mot olika delar av offentlig sektor, både på lokal, regional och statlig nivå.

Hej Lisa och välkommen till oss! Vilken är din roll på Governo?

– Hej och tack! Min roll på Governo är att vara konsult inom framförallt utrednings-, utvärderings- och analysuppdrag. Jag har många års erfarenhet av att jobba som konsult mot olika delar av offentlig sektor, både på lokal, regional och statlig nivå. Jag hoppas kunna bidra till företagets utveckling inom en rad sakområden såsom regional utveckling, näringslivsfrågor och landsbygdsfrågor.

Lisa Ståhl, konsult på Governo.
Vad går du igång på – vilken är din samhällspassion? Berätta!

– Jag går igång på att vara en del av samhällsutvecklingen och vara med där det händer. Att se rekommendationer som jag och mina kollegor lämnar bli till något konkret som skapar förändring – där ligger min samhällspassion. Jag vill verka för ett samhälle där alla har en plats, oavsett vem man är eller var i landet man bor och verkar. För att möta de stora samhällsutmaningar vi ser kring klimat, demografi, kompetensförsörjning etcetera, så måste det till stora förändringar och de måste ske på ett hållbart sätt. Där vill jag vara med och påverka innovativa lösningar som drivs av gediget kunskapsunderlag.

Till sist, vad var det som gjorde att du föll för Governo?

– Jag föll för Governo på grund av den samlade kompetens som finns här hos alla erfarna kollegor och den familjära stämning som råder. Det är ett utvecklingsdrivet företag där ledningen finns nära och det gillar jag verkligen!

Här kan du läsa mer om Lisa!