Kanel och EU-förhandlingar

Välkommen Linda Broström!

Governo växer! Vi är stolta att kunna presentera en av våra nya stjärnor som ska hjälpa till att göra offentlig sektor ännu bättre!

Varmt välkommen till oss, Linda! Vilken är din roll här på Governo?
– Jag är managementkonsult och ser fram emot att ta mig an uppdrag inom en bredd av områden.

Vad går du igång på – vilken är din samhällspassion? Berätta!
– Jag har väldigt lätt att engagera mig i frågor som rör samhället och samhällsutveckling. Offentlig sektor har ett oerhört viktigt och ansvarsfullt uppdrag och hur arbetet kan justeras och förbättras inom olika områden känns som något som jag aldrig kan ledsna på. När det kommer till sakfrågor tycker jag att det mesta är intressant, så snart jag lär mig lite mer. Frågor som återkommit och går som en röd tråd rör jämställdhet, landsbygds­utveckling, styrning av offentlig sektor och samverkan mellan olika nivåer i systemet. Men jag är nyfiken och när jag arbetade med EU-förhandlingar på livsmedelsområdet gick jag igång på både förhandlingar om kumarin (ett ämne i kanel) och tallveds­nematoden (en liten mask som kan orsaka skogsdöd). Innan jag kom i kontakt med de ämnena visste jag inte att jag skulle tycka att de var intressanta och engagerande, men det är de. Så jag ser fram emot att stöta på nya frågor som jag just nu inte engagerar mig!

Till sist, vad var det som gjorde att du föll för Governo?
– Jag har haft ett gott öga till Governo under flera år och uppfattar det som ett ambitiöst och snabbrörligt företag, med erfarna och smarta konsulter. Det lockade mig att ta kontakt och såhär långt har jag fått den bilden bekräftad och ser fram emot att komma igång ordentligt i rollen som konsult på Governo!

Här kan du läsa mer om Linda!