Governo på Socialchefdagarna

Välbesökt Malmömässa när Socialchefsdagarna gick av stapeln

Governos konsult Dag Norén talade på Socialchefsdagarna på Malmömässan i slutet av november. Evenemanget drog många besökare och var ett efterlängtat tillfälle att få föra den viktiga diskussionen om framtidens arbetssätt för hälsa, vård och socialtjänst i fysisk form.

Socialchefsdagarna i Malmö genomfördes i år den 24-26 november. Vår konsult Dag Norén presenterade tillsammans med Lisbeth Löpare Johansson, samordnare för Nära vård på SKR, läget i utvecklingen av nära vård nationellt och de goda resultat som kan ses när samverkan blir på riktigt.

Välbesökt på Socialchefsdagarna i Malmö i slutet av november 2021.

– Som en påminnelse om hur man möttes förr samlades omkring 800 personer på Malmömässan för att diskutera framtidens arbetssätt för hälsa, vård och socialtjänst. Det var på många sätt efterlängtat att kunna ses på detta sätt i ”verkliga livet”, säger Dag Norén i en kommentar efter mässan.

Malmö är en expanderande storstad, med Sveriges yngsta befolkning, som har rötter i 180 olika nationer. Med sina speciella förutsättningar har man utvecklat många nytänkande arbetssätt inom sociala tjänster och hälso- och sjukvården; arbetssätt som också visar på hur framtidens vård kan komma i uttryck.

Nästa år genomförs Socialchefsdagarna i Göteborg, den 28–30 september 2022. Läs mer här!