Governos vd talar om ledarskap

Governos vd Caroline Andersson, som blev Årets VD 2021 i kategorin små företag, är en av de inbjudna talarna på mässan Personal & Chef i Kista, Stockholm, den 2 december 2021.

Tid & Plats: LEDARSKAPSSCENEN, KISTAMÄSSAN
2021-12-02 KLOCKAN 11:15 – 12:00

F A K T A Personal & Chef är Nordens största mötesplats för alla som leder och utvecklar personal och pågår 1-2 december 2021. Caroline Andersson, Årets VD, talar på mässans andra dag. Registreringen är öppen fortfarande så gå in och säkra din plats!

B A K G R U N D Under pandemin har det ställts höga krav på chefer och medarbetare – oavsett organisation. För chefer som arbetar i eller för offentlig sektor har pandemin gjort att ledarskapet prövats särskilt. Många har fått ställa om för att klara grunduppdraget – och ibland har det ändå inte fungerat. Vilka lärdomar finns nu – både för kommande kriser men också för omställning och verksamhetsutveckling?

I passet som Governos vd Caroline Andersson håller kommer lärdomar utifrån pandemin ur ett ledarskapsperspektiv presenteras, bl.a. med exempel från den utvärdering som Governo nyligen genomfört för Stockholms stads räkning. Därefter kommer det ske ett panelsamtal där även Per Winblad, vd & Chefredaktör på Motivation.se och instiftare av utmärkelsen Årets VD medverkar. Fokus kommer ligga på det mänskliga och hållbara ledarskapet – idag och i framtiden.

Om utmärkelsen Årets VD
Syftet med utmärkelsen Årets VD är att uppmärksamma och premiera förebilder bland Sveriges vd:ar och genom det goda exemplets makt påverka utvecklingen mot ett mer värderingsdrivet ledarskap och ett långsiktigt hållbart näringsliv. Bakom utmärkelsen står ledarskapssajten Motivation.se som instiftade priset 2012 i kategorierna små, medelstora och stora företag samt i kategorin Årets Unga VD.

Här kan du läsa mer om utmärkelsen Årets VD, kategori små företag, som detta år tillföll Caroline Andersson, Governo.