Caroline Andersson, vd Governo, blev Årets VD!

Vinst i Årets VD för Governo!

Caroline Andersson tog hem segern i Årets VD! Det var i kategorin små företag som Caroline och Governo tog hem segern före de fyra andra, också mycket kvalificerade, finalisterna.
– Så stolt och glad är jag just nu! Detta är en seger och ett kvitto på hela bolagets samlade insatser! Utan teamet och vårt gemensamma arbete skulle vi inte vara här!

Caroline Andersson, vinnare till utmärkelsen Årets VD 2021.

Prisutdelningen skedde på ett härligt galaevent med fest, strålglans och mingel på Fotografiska i Stockholm där Governo och naturligtvis vd Caroline Andersson och samtliga delägare, var på plats.
– Så fint att kunna ses så här efter ett om­tum­lan­de år med pandemi, re­ge­rings­kris och mängder med di­gi­ta­la möten! Den här pla­ce­ring­en är ett fan­tas­tiskt bevis på att vårt ar­bets­sätt med att arbeta i team och att fo­ku­se­ra på att le­ve­re­ra hög kva­li­tet med stora mått av samhällspassion till kunden, verk­li­gen fun­ge­rar! säger en mycket glad och stolt Ca­ro­li­ne An­ders­son efter pris­ut­del­ning­en på Fo­to­gra­fis­ka.

”Den här pla­ce­ring­en är ett fan­tas­tiskt bevis på att vårt ar­bets­sätt med att arbeta i team och att fo­ku­se­ra på att le­ve­re­ra hög kva­li­tet med stora mått av samhällspassion till kunden, verk­li­gen fun­ge­rar!”

CAROLINE ANDERSSON, ÅRETS VD 2021, KATEGORI SMÅ FÖRETAG.

Här kan du läsa hela nyheten om vilka som blev Årets VD 2021!

Temat för Årets VD 2021 är det MÄNSKLIGA LEDARSKAPET – ett mer humant och empatiskt ledarskap som Motivation.se, arrangören av tävlingen, är övertygade kommer vara, inte bara trendigt, utan affärskritiskt framöver.

Juryns motivering till Caroline Anderssons vinst:Årets VD små företag har genom ett inspirerande och inkluderande ledarskap skapat förutsättningar för att alla ska trivas och utvecklas. Pristagaren pushar och stöttar sina medarbetare genom såväl motgångar som framgångar.

Trots tuffa pandemitider har pristagaren både lyckats nyanställa, öka omsättning och tillväxt, och samtidigt ha kvar ett stort fokus på medarbetarnas välbefinnande.

Årets VD har visat att ett ungt företag med en enhetlig värdegrund och mycket kämpaglöd kan nå oanade höjder – och samtidigt ta ett aktivt ansvar för samhällsutvecklingen.

B A K G R U N D Utmärkelsen Årets VD delas varje år ut av ledarskapssajten Motivation.se. Priset instiftades 2012 och delas ut i fyra kategorier – små, medelstora och stora företag samt Årets Unga VD. Syftet med priset är att uppmärksamma och premiera förebilder bland Sveriges vd:ar och genom det goda exemplets makt påverka utvecklingen mot ett mer värderingsdrivet

Här kan du även läsa en djupare intervju med Governos vd Caroline Andersson där hon reflekterar kring ledarskapet apropå utmärkelsen.