Ledarskapet i det nya normala

Governo deltar på årets Offentlig Chef

DENNA ARTIKEL HANDLAR OM OFFENTLIG CHEF I LUND 6-7 APRIL 2022

Governos konsult Jeanette Ruzicka-Nilsson är en av talarna på årets upplaga av konferensen Offentlig Chef 6-7 april i Lund. Temat är det utmanande ledarskapet – och vägen framåt.

Jeanette Ruzicka-Nilsson, konsult på Governo.

Governos Jeanette Ruzicka-Nilsson deltar under torsdagen den 7 april först på förmiddagen i en debatt kring morgondagens ledarskapsmodell och på eftermiddagen föreläser Jeanette om hur Stockholms stad har arbetat med ledarskapet under pandemin.

– Jag ser särskilt fram emot att få möjlighet att utbyta och dela tankar kring ledarskapet i dag och framåt, kommenterar Jeanette Ruzicka-Nilsson sitt deltagande.

PLATS: På Offentlig Chef i Lund

TID: 7 april kl. 09.40-10.10
DEBATT ”MORGONDAGENS LEDARSKAPSMODELL – HUR SER DEN EGENTLIGEN UT?”

Auktoritärt, coachande, tillitsbaserat eller kommunikativt ledarskap. Modellerna är många och åsikterna är ännu fler men hur ser det egentligen ut i dag och vad kommer vara tongivande för morgondagens offentliga ledarskap?
Föreläsare: Ulf Lindberg, Författare. Jan Sturesson, Grundare, Kommunledningsakademin. Jeanette Ruzicka Nilsson, Governo och Cecilia Lejon, Kommundirektör, Värmdö kommun.

TID: Torsdag 7 april kl. 13.20 – 13.50
”SÅ HAR STOCKHOLMS STAD ARBETAT MED LEDARSKAPET UNDER PANDEMIN”

Här presenteras resultatet av en utvärdering om hur Stockholms Stad har hanterat pandemin. Vad har kännetecknat ledarskapet och vad kan vi ta med oss i framtiden både i kris och vardag? Vilka lärdomar har gjorts?
Föreläsare: Jeanette Ruzicka Nilsson, Governo

UR PROGRAMMET ”Efter en lång tid av restriktioner och förändrade rutiner har ledarskapet i offentlig sektor utmanats. Via digitala hjälpmedel har vi anpassat och ändrat arbetssättet i våra organisationer. Nya sätt att arbeta ställer allt högre krav på sättet att leda framåt. Det nya ledarskapet är nu viktigare än någonsin!

Här kan du läsa mer om Offentlig chef i Lund den 6-7 april 2022! Här hittar du även hela programmet!