Civilingenjör med intresse för etik och säkerhet

Välkommen, Moa!

Vi på Governo stärker upp vår kompetens och vårt erbjudande genom rekryteringen av flera nya, klart lysande stjärnor till vår Governo-himmel. En av dessa är Moa Marklund, som brinner lite extra för digitalisering och AI.

Hej och välkommen till oss! Vilken är din roll på Governo?
– Stort tack! Jag börjar nu som managementkonsult och ser framförallt fram emot att få arbeta med olika typer av digitaliseringsfrågor.

Vad går du igång på – vilken är din samhällspassion? Berätta!
– Något som jag brinner lite extra för är frågor kring digitalisering och AI. Framförallt tycker jag det är väldigt spännande att titta på hur vi kan digitalisera på säkert och hållbart sätt. Jag är precis färdigutbildad civilingenjör med inriktning mot IT och den främsta anledningen till mitt val av utbildning var min vilja att vara med och förbättra samhället med hjälp av IT. I ett samhälle där den digitala utvecklingen går fort fram tror jag på att ständigt ha både säkerhet och etik i åtanke.

Moa Marklund, managementkonsult på Governo.

Till sist, vad var det som gjorde att du föll för Governo?
– När jag letade jobb till efter examen var det viktigaste kriteriet för mig att få bidra till en positiv samhällsförändring i mitt framtida arbete – Governos profil mot samhällsfrågor och offentlig sektor kändes därför perfekt!

Här kan du läsa mer om Moa!