Malin föddes in i den offentliga sektorn

Malin föddes in i den offentliga sektorn

Vi på Governo stärker upp vår kompetens och vårt erbjudande genom rekryteringen av flera nya, klart lysande stjärnor till vår Governo-himmel. En av dessa är Malin Lindström, med en gedigen bakgrund från offentlig sektor – nu senast från Polismyndigheten.

Hej och välkommen till oss! Vilken är din roll på Governo?
– Stort tack! Jag är projektledare och verksamhetsutvecklare med fokus på digital innovation.

Vad går du igång på – vilken är din samhällspassion? Berätta!
– Min samhällspassion är, förutom att få göra samhällsnytta såklart, att få skapa värdefulla upplevelser tillsammans med användarna. Jag vill känna att jag bidrar till ett effektivare, enklare och mer hållbart samhälle. Jag är praktiskt taget född in i den offentliga sektorn med båda mina föräldrar som jobbade där och jag själv klev redan som 21-åring innanför grindarna till FMV, Försvarets materielverk där jag under drygt 11 år fick en god, statlig uppfostran präglad av ordning och reda, respekt och objektivitet. Därefter har jag jobbat på Skatteverket, Arbetsmiljöverket och nu senast Polismyndigheten. Totalt 22 år i statens tjänst har det blivit och digitalisering, effektivitet och service har genomsyrat alla mina uppdrag.

Malin Lindström, managementkonsult på Governo. På bilden står hon vid Kukkolaforsen, en fors belägen på gränsen mellan Sverige och Finland.

Till sist, vad var det som gjorde att du föll för Governo?
– Hos Governo får jag fortsätta ha ena benet i den statliga värdegrunden samtidigt som jag blir utmanad och utvecklas. Att börja nytt jobb under rådande omständigheter och att efter bara 1,5 vecka uppmanas att jobba hemifrån kanske inte är det enklaste. Men med Governos kommunikativa och transparenta ledning, fantastiskt inkluderande kollegor och med ett strukturkapital som till och med får mig att dra efter andan så känns det som jag redan är en i gänget!

Här kan du läsa mer om Malin!