Musik och teater i gränslandet på Maximteatern

Upplev kraften i inkludering på Maximteatern

FÖRESTÄLLNINGEN ÄR NU PÅ LÖRDAG DEN 11 JUNI – PASSA PÅ OCH KÖP BILJETTER HÄR FÖR EN OFÖRGLÖMLIG UPPLEVELSE!

Genom åren har vi fått möjlighet att lära känna många intressanta organisationer inom ramen för vårt Pro Bono-arbete. Ett av årets Pro Bono gör vi för Teater Satelliten, en ideell förening med en inkluderande ensemble som består av ett 40-tal artister med och utan diagnos. De vill inspirera till att våga följa sina drömmar och utmana publiken att tänka till om olika normer som riskerar att begränsa oss.

Pressbild från föreställningen Gränsland. FOTO: Teater Satelliten.

Teater Satelliten sätter upp sin egenproducerade musikalföreställning ”Gränsland” på Maximteatern den 11 juni klockan 14.30 och 19.00.

Här kan du köpa biljetter till succéföreställningen!

VÄLKOMMEN!

Vi på Governo stöttar teatern att nå en större publik och det vore kul om just du som läser detta vill komma och dela den här upplevelsen med oss!
– Det finns så mycket att inspireras av från det normbrytande samarbete som sker på Teater Satellitens scen. Governos probono och samhällspassion kan ge ett litet bidrag till att synliggöra den här ensemblen i nya nätverk som också vill förverkliga inkludering och mångfald. Att arbeta tillsammans med unga musikalartister och intensiva repetitioner som bakgrund är nytt för mig! säger Karina Kight, till vardags konsult på Governo, som stöttat teater Satellitens verksamhet.

”Att vi får stöd att uppmärksamma kraften i inkludering och vilket resultat det ger på musikalscenen ger oss extra energi att sprida vårt budskap.”

Per Andersson, ordförande Teater Satelliten.

Här på Facebook kan du läsa mer om evenemanget och sprid gärna denna nyhet till personer som ni tror är nyfikna på en spännande musikalupplevelse!

Mer information finns även på www.teatersatelliten.se