Omställningen - hur kan alla utförare ta klivet samtidigt?

Nytt webbinarum inom god och nära vård

Torsdag den 11 november sänder vi på Governo vårt andra webbinarium på temat omställningen till en god och nära vård. Missa inte detta! Sista anmälningsdag är den 8 november.

Anmäl dig via kunskap@governo.se

För att säkerställa en god och nära vård för alla patienter behöver många aktörer, såväl offentliga som idéburna och privata, ta klivet samtidigt. Följ med oss i detta lunch-seminarium där vi diskuterar hur förutsättningarna ser ut för aktörer oavsett driftsform att erbjuda en god och nära vård.

Anna Nergårdh, fd. statlig utredare, ger sitt perspektiv
på vilka förutsättningar som krävs för att olika utförare ska kunna möta de nya kraven på primärvården.

Jan Grönlund, regiondirektör i Region Sörmland, berättar om hur Region Sörmland säkerställer ett inkluderande system för utförare av olika typ och storlek.

Johan Färnstrand, vd Aleris Sjukvård och Thomas Schneider, utvecklingschef vid Bräcke diakoni, ger sina bilder av vilka särskilda förutsättningar som krävs för att verka i annan regi i en god och nära vård.

För dig som inte kan delta vid den aktuella tiden, så finns möjlighet att ta del av det inspelade materialet. Anmäl ditt intresse att ta del av inspelningen via kunskap@governo.se