Vi välkomnar ny kollega

Governo växer ännu mer!

Vi på Governo är så stolta och glada för att Greta Forsgren har valt att bli vår nya kollega! Greta har tidigare praktiserat hos oss och då framgångsrikt stöttat i uppdrag för bland annat Socialstyrelsen och Nationella vårdkompetensrådet. Greta har även erfarenhet från praktik på Utrikesdepartementet.

Hej Greta och välkommen till oss! Vilken är din roll på Governo?

– Tack så mycket! På Governo kommer jag att arbeta i rollen som managementkonsult.

Vad går du igång på – vilken är din samhällspassion? Berätta!

– Jag utvecklade tidigt i livet ett starkt engagemang för samhällsfrågor och en vilja att skapa maximal nytta för skattebetalarnas pengar. En välfungerande och utvecklad offentlig sektor tycker jag är en viktig del av demokratin – här vill jag vara med och bidra. Det finns mycket i samhället som gör mig nyfiken och som får mig att vilja lära mig mer. I min tidigare roll som praktikant på Governo fick jag praktiskt testa på att vara med och ta fram lösningar på komplexa samhällsproblem. Detta gav såklart mersmak! För att lösa de utmaningar som den offentliga sektorn står inför tror jag att vi behöver vara innovativa och jobba tillsammans.

Till sist, vad var det som gjorde att du föll för Governo?

Under min praktiktermin på Governo blev det tydligt att företaget har tydliga värderingar, en vision och ett samhällsengagemang som verkligen tilltalar mig. Jag vill arbeta på ett företag som har en grundpositiv syn på den offentliga sektorn och som vill skapa riktig samhällsnytta – och såklart ha kul på vägen! Governo var då ett självklart val!

Här kan du läsa mer om Greta!