Governo goes Gotland

Governo på härliga och produktiva planeringsdagar!

Vi på Governo hade fyra gemensamma dagar med affärsplanering och kreativa möten på Gotland i förra veckan! Så energigivande och ljuvligt att kunna ses hela bolaget tillsammans och få värdefull tid att planera vår affärsverksamhet – men också få tid att bara umgås och samtala med varandra – kollegor och vänner emellan.

Vi är så tacksamma att vi trots pandemi och krig i våra östra grannländer hade möjligheten att ta båten över till vår fina ö Gotland. Vi bodde här på fina hotellet Villa Alma i Visby och under våra dagar på ett Gotland med strålande sol fick vi höra inspirerande och spännande föreläsningar av våra två externa gäster; vi välkomnades av Peter Lindvall, regiondirektör på Region Gotland, som berättade om regionens spännande utmaningar framåt, samt Magnus Holmén, platschef för Polisens kontaktcenter (PKC) på Gotland, som gav oss inblick i polisens organisation och omställning. Det blev en riktigt bra start på våra egna framtidsdiskussioner!

Nu ska vi ladda för kommande verksamhetsår – vi har massor av spännande utvecklingsidéer att välja bland! Tack alla medarbetare för det fina samarbetet, våra härliga gäster som bjöd på kloka insikter och hotellet som gav oss underbar mat, service och så vackra rum att sova i!