Caroline Andersson i final till Årets VD!

Caroline Andersson i final till Årets VD!

Governo och vår vd Caroline Andersson är en av fem finalister till Årets VD 2021 i kategorin små företag! Vi är så glada och stolta!

Det är totalt 20 nominerade som gått vidare till finalen i de fyra kategorierna – små, medelstora och stora företag samt kategorin Årets Unga VD. Det är Motivation.se som står bakom tävlingen.

– Otroligt roligt och hedrande att vara i final för en sådan fin utmärkelse, kommenterar Governos vd Caroline Andersson utmärkelsen.

– Att starta och driva upp Governo till det fantastiska företag vi är idag har varit förenat med såväl hårt arbete men också så otroligt mycket att glädjas åt under resans gång. Och utan teamet Governo – alla våra fantastiska medarbetare – som under åren delat denna samhällspassion hade resan inte varit möjlig. Inte heller utan de kunder och samarbetspartners som vågat anförtro sina utmaningar åt oss – såväl komplexa systemfrågor som mer organisationsnära problem. Dessutom känns det extra roligt att ett företag som tar sig an samhällsfrågor finns med bland dessa framgångsrika finalister! avslutar en stolt och glad Caroline Andersson.

Caroline Andersson.

”Att starta och driva upp Governo till det fantastiska företag vi är idag har varit förenat med såväl hårt arbete men också så otroligt mycket att glädjas åt under resans gång!”

Caroline Andersson, vd Governo och nominerad till Årets VD 2021

Prisutdelningen kommer att ske under festliga former på Fotografiska i Stockholm den 11 november. Temat för Årets VD 2021 är det MÄNSKLIGA LEDARSKAPET – ett mer humant och empatiskt ledarskap som Motivation.se är övertygade kommer vara, inte bara trendigt, utan affärskritiskt framöver. Här kan du se hela programmet för Årets VD 2021!

BAKGRUND Utmärkelsen Årets VD instiftades av Motivation.se 2012 för att uppmärksamma och premiera förebilder bland Sveriges vd:ar. Genom det goda exemplets makt vill man påverka utvecklingen mot ett mer värderingsdrivet ledarskap och ett långsiktigt hållbart näringsliv.
Mer info hittar du på Motivation.se/arets-vd/