Studiebesök från My Dream Now

Årskurs 8 från Fittjaskolan på besök hos Governo

I veckan fick Governo återigen förmånen att möta en nyfiken grupp elever från Fittjaskolan. Studiebesöket skedde inom ramen för Governos samarbete med företaget My Dream Now som arbetar utifrån en vision om att alla unga ska känna sitt värde i samhället och hitta egna vägar till jobb och drömmar.

I tisdags hade vi på Governo besök av en grupp åttondeklassare från Fittjaskolan, som en del av Governos samarbete med My Dream Now. Under två timmar så fick eleverna lära känna Governo och vår kultur. Eleverna fick se exempel på hur olika vägar från skola till arbete kan se ut och ställa frågor kring offentlig sektor samt rollen som konsult. Och så bjöds det självklart även på fika och en rundtur av kontoret!

FAKTA OM MY DREAM NOW
My Dream Now skapar inspirerande möten mellan elever och arbetsliv. Deras vision är att alla unga ska känna sitt värde i samhället och hitta egna vägar till jobb och drömmar.

– Under studiebesöket fick vi chansen att lära känna varandra, eleverna delade med sig av sina drömmar för framtiden och vi delade med oss av våra vägar till där vi är idag, säger Maria Ullgren från Governo.
– Vi fick också möjlighet att prata om offentlig sektor och berätta vad vi på Governo gör och lite mer kring allt spännande en managementkonsult kan göra under en vanlig arbetsdag!

Läs mer om My Dream Now här!