Vi på Governo blir fler!

Välkommen, Josefine!

Vi på Governo blir fler! Vi har nu glädjen att välkomna Josefine Göransson till vårt gäng! Josefine har över två års erfarenhet som konsult inom vård och omsorg, med verksamhet både inom privat och offentlig sektor.

Hej Josefine och välkommen till oss! Vilken är din roll på Governo?

– Tack! Jag kommer arbeta som managementkonsult.

Vad går du igång på – vilken är din samhällspassion?

– Min samhällspassion handlar om att skapa meningsfulla förändringar inom framförallt hälso- och sjukvården, ett område som engagerar mig mycket. Med min erfarenhet som managementkonsult och en stark akademisk bakgrund inom folkhälsovetenskap och health management har jag utvecklat en djup förståelse och kompetens inom sektorn.

Vill du även beskriva lite mer om dig som person, vem är du när du inte jobbar på Governo?

– När jag inte jobbar på Governo, älskar jag att umgås med familj och vänner – de skulle nog beskriva mig som någon som alltid är glad, särskilt med en kopp kaffe i handen. Jag är en stor hundälskare och drömmer om att en dag skaffa en egen hund. Nyligen har jag även fått en ny hobby i form av golf, som snabbt blivit en passion. Även om jag fortfarande är i startgroparna och det är en utmanande uppförsbacke, ser jag fram emot
att utvecklas och bli bättre med tiden.

Till sist, vad var det som gjorde att du föll för Governo?

– Att vara en del av Governo är särskilt inspirerande för mig eftersom det ger mig möjlighet att arbeta tillsammans med ett engagerat team för att skapa verklig samhällsutveckling. Governos fokus på att adressera framtidens utmaningar och visionen om att bidra till ett mer attraktivt och hållbart samhälle stämmer väl överens med min egen passion!

Läs mer om Josefine här!