Får vi bli dina nya kollegor?

Vi söker nya kollegor!

Governo är ett ma­na­ge­ment­kon­sult­bo­lag som ger hand­lings­kraft till en of­fent­lig sektor i ut­veck­ling.

Vi söker nu flera olika profiler som vill driva utvecklingen av framtidens samhälle tillsammans med oss.

#1 Är du i början av din karriär och vill jobba som managementkonsult?

Vi söker nu dig med två till fyra års arbetslivs­erfarenhet och som vill utvecklas inom managementkonsultrollen. Du vill arbeta med utvecklings– och förändringsarbete i politiskt styrda organisationer och har en akademisk examen i botten.

#2 Är du managementkonsult och vill fortsätta din karriärresa hos ett bolag med passion för samhällsutveckling?

Vi söker dig som vill fortsätta utvecklas inom managementkonsultrollen och har mångårig erfarenhet av förändrings- och utvecklingsarbete i offentlig sektor och redan idag ett väl upparbetat nätverk av kontakter i den offentliga sektorn.

#3 Vill du fortsätta vara relevant inom digitalisering & AI och vill du arbeta som managementkonsult?

Om du idag arbetar med förändrings- och utvecklingsarbete kopplat till digitalisering och AI kan Governo vara ett nästa steg i din karriär. Vi söker dig som vill fortsätta utvecklas inom digitalisering och har ett stort intresse för AI. I rollen som managementkonsult hos oss behöver man också tycka om att nätverka och skapa nya kontakter. En akademisk examen i botten är också viktigt, gärna med inriktning på systemvetenskap eller motsvarande.

Vad gör vi inom digitalisering & AI?

Inom digitalisering arbetar vi med nationella strategier och utredningar för aktörer inom stat, kommun och landsting. Flera uppdrag handlar om samverkan över organisatoriska gränser, där vi arbetar med att kartlägga och förverkliga livshändelseperspektivet i den svenska förvaltningen. Vi arbetar ofta i gränslandet mellan verksamhet och IT och ger stöd i projekt– och processledning, kravställning och upphandling. Governo var tidiga med att jobba med hur offentlig sektor bör förhålla sig till AI och hur AI kan bidra till en positiv samhällsutveckling.

”För oss är vår kunskap vårt guld och det delar vi gärna med andra.”

 

Vilka är vi?

Vi är idag ett trettiotal medarbetare med passion för samhälls­utveckling.

Vår vision är ett attraktivt samhälle i takt med framtiden. Våra erbjudanden till våra kunder i offentlig sektor är inom områdena strategi & riktning, ledning & styrning, organisation & struktur, förnyelse & innovation, utredning & analys och AI & digitalisering.

Vi är angelägna om att ha en god fördelning mellan arbete och fritid.

Vi strävar hela tiden efter en kreativ arbetsmiljö som passar ihop med resten av livet. Hos oss är det roligt att gå till jobbet och vi ser alla fram emot våra gemensamma möten, träffar, kunskapsfrukostar etcetera och nu påbörjar vi också den gemensamma resan mot ett hybridkontor där vi delar vår arbetstid mellan kund, kontoret på Södermalm och hemmet.

Självklart kompetensutvecklar vi oss själva genom gemensamma och individuella insatser.

För oss är vår kunskap vårt guld och det delar vi gärna med andra. Vi jobbar därför aktivt för att sprida det vi kan, genom att göra vår arbetsplats till en mötesplats för kunskapsutbyte, både digitalt och fysiskt. Vi tror att det är så vi skapar utveckling som håller i längden.

Vill du bli vår nya kollega? Skicka din ansökan med personligt brev och CV till rekrytering@governo.se