Nyfiken på hur det är att arbeta som konsult med fokus på offentlig sektor?

Vill du anta samhällets svåraste utmaningar under din praktik?

Nu öppnar vi upp vår praktikantrekrytering inför våren 2023 och söker därför våra nya stjärnor! Är du kanske en av vårens praktikanter på Governo?

Governo söker praktikanter med passion för samhällsutveckling till vårterminen 2023!

Vi är ett managementkonsultbolag inriktat mot offentlig sektor, bolaget grundades 2009 och består i dagsläget av ett trettiotal konsulter med passion för samhällsutveckling och med erfarenhet av förändringsarbete inom offentlig sektor.

Vår vision

Vi har en vision om ett attraktivt samhälle i takt med framtiden. Som managementkonsulter vill vi ge handlingskraft till en offentlig sektor i utveckling genom att ta fram skräddarsydda lösningar som effektiviserar, inspirerar och engagerar. Tillsammans med våra kunder tar vi oss från problem till tydliga utmaningar genom en skarp analys som sätter lösningen i fokus.

Våra kunder

Våra kunder är offentliga institutioner och beslutsfattare. Under det senaste året har vi till exempel arbetat med Vinnova, Socialstyrelsen, Regeringskansliet, Stockholms stad, SKR, och Tillväxtverket. Vi arbetar bland annat med projekt inom styrning, strategi, utredning och analys. Vi har spetskompetens inom områden som digitalisering, artificiell intelligens, innovation samt vård och omsorg.

Tycker du att det låter intressant?
Sök praktik på Governo! Sista ansökningsdag är den 19 oktober.

Om dig och dina erfarenheter

Vi ser gärna att du är i den senare hälften av dina studier inom ekonomi, statsvetenskap, media- och kommunikationsvetenskap, systemvetenskap eller motsvarande. Praktiken ska genomföras inom ramen för din utbildning, vilket innebär att du behöver vara registrerad på en praktikkurs vid din högskola eller ditt universitet.

Kort om rekryteringsprocessen

Efter att ansökningstiden gått ut görs ett första urval av intressanta kandidater. Vi kommer därefter att erbjuda intervjutider under två dagar. Det innebär att du som sökande måste ha möjlighet att avsätta någon av dessa två dagar för intervju. Under intervjun kommer du få möta en av Governos konsulter och en av våra nuvarande praktikanter. Beroende på dina preferenser sker intervjun antingen digitalt eller på plats på Governos kontor. Därefter görs det slutliga urvalet och vi ger erbjudande om praktikplats.

Nyfiken eller redo för att ansöka? Klicka dig i så fall vidare här! Varmt välkommen med din ansökan.