Jobba hos oss

Vi ger handlingskraft till offentlig sektor

Vi tror på en offentlig sektor som driver utvecklingen snarare än följer den. Och om den offentliga sektorn ska vara en förebild, måste den hela tiden vara i rörelse.

Just nu söker vi skarpa managementkonsulter som vill utvecklas hos oss.
Nyfiken? Läs mer här!

På Governo tar vi oss, tillsammans med våra kunder, från problem till tydliga utmaningar genom en skarp analys som sätter lösningen i fokus.
För med skärpa blir förändringen enklare. Vare sig det gäller strategi, styrning, organisation, förändringsledning eller utredning & analys vill vi inspirera till en organisation som förverkligar. På resan ser vi dessutom till att bjuda på allt vi lär oss.
Fler och fler vill ta del av vår kunskap och vi rekryterar löpande konsulter som vill arbeta i team hos oss i våra kunduppdrag.

Om du är nyfiken och vill veta mera är du också välkommen att maila ditt CV till oss, Elin Köhlberg på Governo, återkopplar så snart hon kan.

”På Governo får du arbeta med projekt som utmanar dig och där du får använda din kreativitet och det gör det väldigt roligt. Det är också inspirerande och utvecklande att få jobba i ett team med så många kompetenta kollegor.”

– Martin Karlsson, medarbetare sedan 2015 på Governo