Varmt välkommen Ulrika Strömqvist!

25 januari 2019

Governo växer! Nu välkomnar vi Ulrika Strömqvist till oss på Governo. Ulrika är samhällsvetare och kommunikatör med lång erfarenhet som både anställd och konsult.

Hej Ulrika och välkommen till oss!

– Tusen tack – och känns fint att vara en ”Governian”! Jag har följt Governo sedan starten.  Jag känner mig hedrad att få kliva ombord och bidra i det goda företaget att fortsatt göra skillnad för offentlig sektor.

Ulrika Strömqvist, konsult på Governo.

Vilken är din roll på Governo?

– Jag jobbar som konsult, kommunikationsstrateg och utredare på Governo.

Vem är du och vad gjorde du innan du kom till oss?

– Jag är en femtioårig Göteborgska som gillar ett gott skratt, med stort samhällsengagemang och fokus på jämlikhetsfrågor, som bott i Stockholm sedan 1990. Och känner att min hemvist är i fina skärgårdsmiljön på Värmdö. Jag är samhällsvetare och kommunikatör med lång erfarenhet – som såväl anställd som konsult – på såväl myndigheter som på olika IT- och telekombolag och forskningsstiftelser. Jag har de senaste tio åren varit konsult i eget bolag.

Till sist, vad var det som gjorde att du föll för Governo?

– Jag har följt Governo sedan starten och alltid gillat Governos driv att göra skillnad på riktigt i offentlig sektor. Inte minst utifrån ett samhälls- och medborgarperspektiv. Jag ser fram emot att bidra med värde och nytta i det vidare – för våra kunder!