Välkommen vårens praktikant, Arvid!

24 januari 2019

På Governo har vi varje termin duktiga praktikanter som hjälper oss med våra projekt och samtidigt samlar på sig värdefulla erfarenheter och inspirerar oss med nya synvinklar och idéer. I vår välkomnar vi Arvid Segerström!

Välkommen till Governo! Vem är du och vad gör du när du inte är hos oss och praktiserar?

– Tack! När jag inte praktiserar på Governo studerar jag statskunskap vid Uppsala universitet. Utanför studierna har jag också engagerat mig i studentföreningar, där jag bland annat har jobbat med marknadsföring och radio. På min fritid tycker jag om att spela musik och när vädret tillåter åker jag gärna skidor.

Arvid Segerström, praktikant på Governo.

Varför sökte du praktikplats hos oss?

– Jag har ett stort intresse samhällsfrågor och samhällsutveckling. I synnerhet är jag intresserad av den offentliga förvaltningen. Jag valde Governo för att få en inblick i hur det praktiska utvecklingsarbetet inom offentlig sektor går till. Här finns det kompetens inom olika områden, en passion för samhällsutveckling och tankar om att vara det goda företaget, vilket lockade mig.

Vad har du för förväntningar på din praktikperiod? Vilka erfarenheter hoppas du kunna ta med dig?

– Mina förväntningar är att lära mig mer om hur utrednings- och utvecklingsarbete inom offentlig sektor går till i praktiken. Jag hoppas få vara del av flera intressanta projekt, för att få en inblick i hur konsulter arbetar med detta. Jag vill gärna lära mig mer om frågor rörande vård och omsorg, automatisering och digitalisering.