Välkommen till Governos AI-nätverk

22 mars 2019

Den 1 april är det dags igen – då träffas Governos AI-nätverk för andra gången i år. Är du nyfiken på vårt nätverk? Vi välkomnar fler medlemmar som vill diskutera och lära tillsammans om AI!

Under kvällen kommer vi först att få lyssna till Governo-kollegan Olof Junesjö som har varit på HIMSS-konferensen i Orlando samt deltagit på ett antal studiebesök under vistelsen i USA på tema AI i vården. Därefter följer ett pass med Mats Snäll, digitaliseringschef på Lantmäteriet, som berättar om myndighetens digitala utveckling, blockchain och AI. Sist under kvällen får vi lyssna till Peter Muld som är CDO inom ICA Gruppen. Hur arbetar ICA med AI för att stå sig i konkurrensen inom hela sin verksamhetsbredd, som innefattar allt från livsmedel till bankverksamhet?

Tid: Måndag 1 april kl. 16.00-19.00
Plats: Governos kontor, Repslagargatan 17 B
Anmälan: Mejla ditt intresse att deltaga till kunskap@governo.se senast den 27 mars.

Observera att antalet platser är begränsade.

Målgruppen för nätverket är framförallt beslutsfattare i offentlig sektor som arbetar med AI, samt organisationer som på olika sätt stöttar sådant arbete (forskning, akademi, näringsliv och organisationssfären).

Vi är just nu ca 30 medlemmar från myndigheter, kommuner, landsting och övriga som arbetar med AI i sin vardag. Vill du och din organisation också ingå i vårt AI-nätverk?

Här kan du läsa mer om Governos AI-nätverk!