Välkommen, Karin Lönn!

21 maj 2018

Vi välkomnar Karin Lönn till oss på Governo. Hon är en erfaren förändringsledare och projektledare med erfarenhet från såväl privat sektor som från flera statliga organisationer.

Hej Karin och välkommen till oss! Vilken är din roll på Governo?
– Jag arbetar som konsult och brinner för att hjälpa ledare att genomföra strategiska initiativ och att leda i förändring med ett helhetsperspektiv.

Vem är du och vad gjorde du innan du kom till oss?
– Jag är en erfaren förändringsledare och projektledare som via dialog och delaktighet vill skapa handlingskraft och inspiration för organisationer i utveckling. I snart 20 år har jag arbetat som konsult i flera olika konsultbolag, såväl stora som små, och alltid med förändringsledning utifrån tre olika perspektiv – strategi, struktur och kultur som den röda tråden. Innan jag blev konsult var jag anställd i flera statliga organisationer som Nutek (numera Tillväxtverket), Näringsdepartementet och ALMI Företagspartner. Där skaffade jag mig mångåriga erfarenheter av olika roller, exempelvis som informationschef, projektledare och enhetschef.

Till sist, vad var det som gjorde att du föll för Governo?
– Jag har en gedigen erfarenhet av statliga organisationer, både som anställd och konsult, och det är verksamheter som engagerar mig mycket. Att få bidra och agera för det gemensamma känns värdefullt och viktigt för mig. Governo lockade mig för det professionella och kompetenta intrycket samt att bolaget på många sätt ligger i framkant i att stötta just offentliga organisationer. Här finns till exempel djup kompetens inom digitalisering, innovation, förändringsledning, organisationsutveckling samt ledning och styrning. Det lockade mig att få vara del av ett sådant sammanhang.

Här kan du läsa mer om Karin Lönn.