Vill du anta samhällets svåraste utmaningar under din praktik?

8 maj 2018

Nu finns chansen att söka praktikplats på Governo till hösten! Läs mer om vem vi söker!

Governo har tyvärr fått ett avhopp bland höstens praktikanter och därför söker vi nu efter någon ny stjärna som är brinner för samhällsutveckling och som vill lära sig mer om att arbeta som managementkonsult mot offentlig sektor.

Till höstterminen 2018 söker vi en praktikant som vill uppleva konsultens vardag – där du får delta i våra projekt, offerter, ramavtal och event. Tillsammans genomför praktikanterna även ett självständigt projekt där aktuella frågeställningar inom offentlig sektor är i fokus.

Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö där du får möjlighet att arbeta med Sveriges mest intressanta offentliga institutioner. Governo har dessutom ett uppskattat alumninätverk för nuvarande och tidigare praktikanter, som träffas varje år. Syftet är att ge tillgång till ett växande nätverk av ambitiösa likasinnade och utbyta erfarenheter och kunskaper med varandra.

Vi ser gärna att du är i den senare hälften av dina studier inom ekonomi, statsvetenskap, media- och kommunikationsvetenskap, systemvetenskap eller motsvarande.

Om detta låter intressant så tveka inte med att skicka in din ansökan till oss. Intervjuer sker löpande.

Mer information om praktikplatsen, Governo som företag och hur du gör för att ansöka finner du här!

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Olof Junesjö på 073-691 99 46.
Du är också välkommen att kontakta vår nuvarande praktikant, Rebecca Hagberg 073- 991 20 35, rebecca.hagberg@governo.se.