Ny kollega på Governo

11 september 2017

Välkommen till Governo, Joel Norén Krutrök! Joel är vår nya konsult som började hos oss i september och kommer framförallt arbeta inom digitaliseringsuppdrag där han har sin spets.

Vem är du och vad gjorde du innan du kom till oss?
Jag kommer närmast från Knowit där jag hade rollen som verksamhetskonsult inom e-förvaltning. Rollen var väldigt kundnära och jag arbetade med allt från förstudier inför systeminförande till förvaltningsledning och sälj/marknad, samt även vissa rena verksamhetsutvecklingsuppdrag, t.ex. processkartläggning. Därtill har jag erfarenhet av tidigare anställningar som konsult och på statlig myndighet (Högskoleverket) där jag också var verksam inom området.

Till sist, vad var det som gjorde att du föll för Governo?
Jag kände direkt att Governo var attraktivt för mig, inte minst på grund av samhällsperspektivet som affärsidé och stort fokus på kunskap och lärande. Sen känns det väldigt spännande att få möjlighet att arbeta mer på strategisk nivå med verksamhetsutveckling och digitaliseringsfrågor. Jag känner också att det är väldigt mycket trevliga och kompetenta människor här vilket inspirerar!

Här kan du läsa mer om Joel och hitta hans kontaktuppgifter.