Innovationsledarlyft för ökad innovationskraft

8 november 2017

Innovation i offentlig verksamhet ska skapa större nytta och kvalitet för medborgarna. Men hur ska det gå till? På Kvalitetsmässan i Göteborg den 15 nov modererar Governos Karin Hovlin ett samtal kring dessa frågor på ett seminarium arrangerat av Vinnova.

Hur kan vi utveckla ledarskapet och de organisatoriska förutsättningarna för innovation så att innovationskraften stärks? I detta seminarium vill man med exempel från forskning och praktik bjuda in till dialog om utmaningar och möjligheter för ett ”innovationsledarlyft” i offentlig verksamhet.

Deltagare är Kristina Larsen, handläggare Vinnova, Marianne Claesson, HR-chef SDF Västra Göteborg, Monica Nyström, Senior forskare Karolinska Institutet och Karin Hovlin, konsult och partner Governo.
Seminariearrangör: Vinnova.

Här kan du läsa mer om seminariet.

Sedan starten 1989 har Kvalitetsmässan vuxit i omfattning och blivit den stora mötesplatsen för offentliga sektor. Kvalitetsmässan 2015 lockade som vanligt ett stort antal personer till Svenska Mässans lokaler i Göteborg, 4 400 konferensdeltagare och totalt 7 500 besökare. Dessutom fanns 144 utställare på plats. Mässan bjöds som vanligt en blandning av yrkesmässig vardagsnytta, tankeställare och underhållning.

Kvalitetsmässan är Europas största konferens och fackmässa om verksamhets- och samhällsutveckling.
Årets arrangemang är den 14-16 november 2017 på Svenska Mässan i Göteborg.