Governos seminariespår på Internetdagarna

12 september 2018

Nu tar vi nästa steg kring AI – möt Governo på Internetdagarna som anordnas av Internetstiftelsen i Sverige den 19-20 november i Stockholm. Vi presenterar nu ett av våra seminariespår lite närmare!

Governo är partner under konferensen och anordnar fyra seminariespår på konferensens andra dag, tisdag den 20 november, under rubriken ”AI som möjliggörare för framtidens samhälle”.

Nedan följer en presentation av seminariespår: ”AI – vinna eller försvinna?”

AI kan innebära stora möjligheter till såväl nya affärer som att optimera befintlig verksamhet. Internationellt börjar nu de bolag som använder AI dra ifrån väletablerade bolag med marknadsdominerande positioner – med utgångspunkt i såväl bättre tjänster och produkter, men även lägre priser. Krympande marknadsandelar, priskrig och i vissa fall konkurser är att vänta. Hur är detta möjligt? Vad sker internationellt – och hur påverkar detta svenska företag?

”Krympande marknadsandelar, priskrig och i vissa fall konkurser är att vänta. Hur är detta möjligt? Vad sker internationellt – och hur påverkar detta svenska företag?”

I detta pass ges en översikt av den internationella utvecklingen av Göran Lindsjö, senior rådgivare inom AI på Governo. Därefter kommer en panel bestående i ledande företrädare från några av Sveriges största företag kort beskriva sin syn på utvecklingen – och diskutera hur vi bäst förbereder oss för att vinna kampen om kunderna.

Talare: Ann Carlsson vd, Apoteket
Peter Muld, CIO, ICA-gruppen
Göran Lindsjö, Senior rådgivare inom AI på Governo

Farjola Peco, Technology strategist, Ericsson

Tid: Tisdag 20 november kl 10:30-11:25
Plats: Stockholm Waterfront Congress Center

Länk till Governos övriga program och anmälan till internetdagarna hittar du här!