Välkommen, Karolina Philippi!

30 januari 2019

Vi på Governo vill hälsa ytterligare en lysande stjärna välkommen till oss! Karolina Philippi stärker upp Governo med bland annat sin kompetens inom digitalisering med fokus på vård och omsorg.

Varmt välkommen Ulrika Strömqvist!

25 januari 2019

Governo växer! Nu välkomnar vi Ulrika Strömqvist till oss på Governo. Ulrika är samhällsvetare och kommunikatör med lång erfarenhet som både anställd och konsult.

Välkommen vårens praktikant, Arvid!

24 januari 2019

På Governo har vi varje termin duktiga praktikanter som hjälper oss med våra projekt och samtidigt samlar på sig värdefulla erfarenheter och inspirerar oss med nya synvinklar och idéer. I…

Vi på Governo blir fler!

23 januari 2019

Governo har rekryterat tre nya, spännande, medarbetare som vi kommer presentera här under närmaste tiden. Först ut är Thomas Wästfelt!

Välkommen på inspirationsfrukost på Governo

21 januari 2019

Välkommen den 28 januari till en spännande diskussion kring Skolverkets digitaliseringsresa tillsammans med Jon Karlfeldt, programledare för digitalisering, Skolverket.

Olof Junesjö ny delägare i Governo

18 januari 2019

Vi på Governo är mycket glada att vi kan meddela att Olof Junesjö har utnämnts till ny partner i Governo efter sex år i bolaget.

Välkommen till 2019 års AI-nätverk!

16 januari 2019

För ett år sedan tog Governo initiativ till att starta ett AI-nätverk. Fyra träffar och många erfarenheter rikare vill vi nu bli fler!

AI-aktiviteter med Governo

11 januari 2019

Governo rivstartar det nya AI-året med att delta på en hel del konferenser och i andra forum via vår AI-rådgivare och konsult Göran Lindsjö. Se alla aktiviteter här!

God fortsättning på det nya året!

11 januari 2019

Efter en förhoppningsvis vilsam ledighet för alla oss och våra vänner, så är vi redo för nya utmaningar under 2019! Vi vill börja januari med att bjuda på en tillbakablick…