Vi tackar vårens praktikanter!

25 juni 2015

Under den gångna vårterminen har vi haft två fantastiska praktikanter här hos oss på Governo – Johanna Lundgren och Petter Zirath! Här delar de med sig av sina tankar kring…

”Lokomotivföretag” främjar export av miljövänlig teknik

24 juni 2015

Hur kan stora företag vara katalysatorer för små och medelstora företag som exporterar miljövänlig teknik? Det är frågeställningen för en ny rapport som bl.a. Governos konsult Maria Adenfelt står bakom. 

Hur får vi fler gaseller i flocken?

19 juni 2015

Governos konsult Maria Adenfelt, presenterade tisdagen den 23 juni, på Entreprenörskapsforum, Grevgatan 34, sin egen rapport Level Up: Internationalisering av företag med hög tillväxtpotential – en kartläggning av initiativ och program i…

Granskningen av Spårväg Lund slutförd

17 juni 2015

Tisdagen den 16 juni presenterade den oberoende expertgrupp som kommunstyrelsen i Lund tillsatte i mars, för att granska projekt spårväg Lund C-ESS, sina slutsatser och rekommendationer.

Vill du göra praktik på Governo?

2 juni 2015

Sista ansökningsdag för praktik på Governo i höst är den 5 juni. Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö där du får möjlighet att arbeta med Sveriges mest intressanta offentliga organisationer. 

Så blir du en del av framtidens digitalisering!

2 juni 2015

Bäst i världen på digitalisering – men nu då? Hur tar vi nästa steg? Få inspiration till lösningen på vårt seminarium på Gotland den 1 juli kl 16.00-17.15!

Välkommen till Governo, Maria Adenfelt!

1 juni 2015

Vi välkomnar en ny kollega till oss på Governo – Maria Adenfelt. Maria har bland annat en bakgrund som forskare. Läs mer om Maria och vad hon har arbetat med tidigare!

Neuroförbundet blev årets pro bono-projekt

1 juni 2015

Neuroförbundet är vinnare av Governos pro-bono projekt 2015! Neuroförbundet är Sveriges första intresseorganisation specialiserad på neurologi. Förbundet arbetar med utrednings- och utvecklingsarbete som stödjer neurologisk forskning på olika sätt.

Visby

Dags för Offentliga rummet

1 juni 2015

2-3 juni går Offentliga rummet av stapeln – denna gång i sommarstaden Visby. Offentliga rummet är en mötesplats för inspiration och tankeutbyte om hur digitalisering kan bidra till en modern och samverkande…